Value Kit ingår vid köp av en värmepump!

När du köper en valfri värmepump från oss får du alltid ett Value kit på köpet där det bl.a ingår ett förmånligt erbjudande från Skellefteå Kraft som har egenproducerad el från vind- och vattenkraft.

Detta kit som är värt ca 2400:- innehåller lite smått och gott som gör att du kan göra ytterligare besparingar på din elräkning. Se vad som ingår nedan.

1 st Q Effect-flaska ( värde 299:-)

Alla luftvärmepumpar behöver rengöras för att bibehålla den goda prestandan. Detta görs enklast med vårt rengöringsmedel Q Effect som du bara sprayar på och väntar en stund för att därefter spraya rent med vatten. Smutsen följer med kondensvattnet ut. Om du använder Q Effect ca 1 gång per år samtidigt som du ser till att rengöra värmepumpens filter från damm vid behov kommer din värmepump att hålla år ut och år in.

1 st Isoleringskåpa ( värde 300:-)

Kåpan placeras på utomhusdelens kran för att få en bättre verkningsgrad och mindre förluster vilket i slutändan ger ytterligare besparingar.

1 st värdecheck på träskydd ( ord. pris 1795:-)

Ni får även med en värdecheck på 500:- på ett Q Heat träskydd som placeras på utomhusdelen. Konstruktionen tillåter luften att cirkulera fritt. Skyddet är i obehandlat trä. Mått: Bredd 1000 mm Höjd 690 mm Djup 500 mm

Förmånligt erbjudande från Skellefteå Kraft ( värde 1300:-)Canvac i samarbete med Skellfteå Kraft

Du får erbjudande om att teckna elavtal med bra rabatt på el. Skellefteå Kraft har egenproducerad el från vind- och vattenkraft och dessutom Energibranschens bästa kundservice för fjärde året i rad.

 

 

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017