Luftvärmepump Mitsubishi
MSZ-FH25/35

Mitsubishi luftvärmepump MSZ-FH25/35 (635-665) är en av de bästa värmepumparna på marknaden just nu enligt Energimyndighetens senaste test. De är nordens mest köpta värmepump och en av de mest driftsäkra luftvärmepumparna. Dessutom ger den en energibesparing i absolut toppklass!

Vår värmepump FH25/35 har utvecklats att bli ännu bättre och smartare. Den har flera nya finesser som t.ex. delade vingar som sprider värmen eller kylan jämnare. Denna funktion gör att du kan placera luftvärmepumpen i en trappa och få värme eller kyla på båda våningarna. I Energimyndighetens senaste test är det dessa värmepumpar som har den bästa energibesparingen i sin klass. MSZ-FH25/35 ger 5,3 kW vid -7 °C, det högsta värdet som någonsin har uppmätts av Energimyndigheten( som har testat totalt 42 st). Dessutom ger den 4,3 kW vid -15°C vilket säkerställer en bra och stabil värme att lita på när det är kallt. Att den sedan har fått toppbetyg A++ i värme och A+++ i kyla gör att den tillhör en av marknadens bästa värmepumpar.

Mitsubishi Electric har satsat på att utveckla funktioner för maximal besparing och minimal miljöpåverkan. En av många nyheter är funktionen human sensor ( ett 3D I-see öga) som känner av var personer i rummet befinner sig och styr värmen dit. Finns ingen i rummet sänks temperaturen automatiskt och du sparar ännu mer energi. Det finns även en lågtemperatursfunktion på 10°C som du kan använda när du är bortrest eller som ren underhållsvärme i ditt sommarhus.

Kombinera luftvärmepumpen med braskaminen

Om du använder din braskamin mycket kan du använda värmepumpens fläktläge för att sprida värmen. Designen är modern och enkel vilket gör att den passar in i de flesta miljöer, färgen har man valt att kalla pure white. Det sitter även ett förbättrat filterpaket med en helt unik reningsteknik som tar bort allergener, pollen, damm, lukter och numera även virus med upp till 99 %. Du och din familj får en härligt frisk och fräsch inomhusmiljö där ni tryggt kan vistas.

Glöm inte att du kan använda luftvärmepumpen för att kyla på sommaren för under 1 krona i timman. Detta är värmepumpen för dig som tänker på miljön och vill spara pengar genom att minska elräkningen.

MSZ-FH25 och MSZ-FH35 är:

STÖRST- Nordens mest köpta värmepump!

BÄST- Effektivast och tystast!

VACKRAST- Vunnit pris för sin snygga design i Good design Award 2012

Fakta och teknisk information

Teknisk specifikation MSZ-FH25/35( 635) MSZ-FH25/35 ( 665)
Artikelnr. Canvac 20-026 20-027
Klarar kallt klimat Ja Ja
COP=verkningsgrad 5,52* 5,0*
SCOP 4,9 4,8
EER Verkningsgrad kyla 5,15 4,27
Värmekapacitet 1,0~6,3 kW 1,0~6,6 kW
Kylkapacitet 0,8~3,5 kW 0,8~4,0 kW

 

* Vid +20° inomhus,+7°utomhus och nominella effekten.

Ladda ner produktinformationSCOP-talet är det nya sättet att mäta och tar hänsyn till funktionen över hela året i tre olika geografiska zoner. Mätningen görs med alla hjälpsystem som defroster och värmekablar inkopplade för att ge en rättvisare bild av hur värmepumpen presterar under verkliga driftsförhållanden.

 

10 skäl till att köpa Luftvärmepump FH25/FH35

1. VÄRLDSNYHET! Dubbla delade vingar som gör att värmen/kylan sprids på ett bra sätt. Perfekt för hus med två våningar.

2. Human Sensor-Frånvarodetektor! En infraröd sensor ( 3D) som styr värmen dit den behövs då den känner av personer i rummet. Finns ingen i rummet sänks temperaturen automatiskt, allt för att spara energi. Sensorn kollar hela tiden av rummet och upptäcker värmekällor som braskaminen, Tv-apparater och människor och anpassar temperaturen därefter.

3. Human Sensor- Styr luften intelligent! Med denna funktion på fjärrkontrollen kan du unvika drag eller om man är frusen få värmen direkt till dig. Du ställer enkelt in efter eget önskemål.

4. Förbättrat filterpaket- Nu även anti-virus! Plasma Quad är en väldsunik filterlösning som  bygger på den att den ingående luften passerar ett elektriskt laddat fält som neutraliserar skadliga partiklar i fyra steg. Först dammkornen som reduceras med upp till 88 %. Därefter pollen, allergener och mögelsporer som tar bort mellan 94 % och 98 % för att till sist rena luften fri från bakterier och virus med upp till 99 %.

5. Powerful Mode. Med ett knapptryck på fjärrkontrollen får du snabbt upp värmen/kylan då värmepumpen går upp på full effekt.

6. Fläktläge utan värme! Sprid värmen effektivt när du eldar med braskaminen.

7. Veckoschema! Sänk värmen när du inte är hemma för ökad besparing. Du ställer in helt efter eget önskemål. Svalare på natten och högre på morgnar och kvällar.

8. Lågtemperatursfunktion 10 grader! Använd som underhållsvärme i t.ex. sommarhus.

9. Toppbetyg i energiklasserna kyla/värme

10. Hyper Heating. Hyper Heating-tekniken innebär att denna luftvärmepump fortsätter ger nominellt lika mycket värme även när utomhustemperaturen sjunker (ner till -15 °C). Vidare garanteras värmedrift ner till -30 °C.

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017