Modeller

Canvac Q Heat 63/66
Canvac Q Heat 700/720

Q HEAT är en värmepump från Canvac

I sortimentet finns modeller från Canvac, Samsung och Mitsubishi Electric som klarar av långvarig kyla och ger en skön värme. Du styr alla funktioner med fjärrkontrollen. Alla modeller har en så kallad I-see funktion som ger högre värmekomfort och spar energi. Genom att I-see ögat ständigt riktar värmen dit den mest behövs (kallare ytor) och mot golvet – upplever du rummet som behagligt varmt. Våra större värmepumpar passar i de lokaler eller miljöer som kräver lite mer än en normalstor villa.

    • Det är bekvämt att köpa en Q Heat luftvärmepump - Våra utbildade återförsäljare hjälper dig hela vägen!
    • Du kan känna dig trygg när du köper en Q Heat luftvärmepump- Vi hjälper dig innan, under och efter köpet!
    • Q Heat luftvärmepump installeras enbart av utbildade Q Heat-montörer!
    • Q Heat säljs enbart av behöriga återförsäljare!

Konceptet Q HEAT och värmepumpar

Q Heat luftvärmepumpar är ett utarbetat koncept av oss. Bakom konceptet står en kompetent och utvecklad organsation med service och kundsupport i toppklass. Vi har ett rikstäckande återförsäljarnät som kontinuerligt utbildas för att hålla en hög servicegrad till alla konsumenter. På vårt lager lagerhålls det alltid  reservdelar till alla värmepumpar för att ge kunderna snabb och effektiv service. Ett Valuekit ingår utan kostnad när man köper en valfri Q Heat värmepump! Där ingår bl. a en rengöringsspray Q Effect , isoleringskåpa samt värdecheck på ett värmepumpsskydd.

Värmepumparna monteras endast av certifierade och utbildade Q Heat-montörer och säljs endast inklusive installation av våra återförsäljare. På alla luftvärmepumpar som säljs av oss ger vi en 5- årig totalgaranti, läs mer om garantin här. För att garantin ska gälla ska installationen  ha utförts av ett kylcertifierat och enligt gällande reglemente behörigt installationsföretag. Vi har en rikstäckande garantiorganisation och det är alltid Canvac som Ni är i kontakt med vad gäller garantier och felanmälan. Vi tar hand om dig som kund och ser till att du får bästa, möjliga service av vår kundsupport och eftermarknad. 

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg med ditt köp. Vi vill alltid ge kunden bästa tänkbara service och vi värdesätter vår välorganiserade kundsupport, eftermarknad och den 5-åriga totalgarantin på Mitsubishi värmepumpar.

Närmaste återförsäljare

 

Q AIR är vårt koncept för luftavfuktare, AC/Kyla, mögeltest, luftfuktare och ventilationsaggregat.

Läs mer om Q AIR pil för länk

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017