Installation av luftvärmepump

Installation av en luftvärmepump får endast göras av certifierade kyltekniker. Dels för att garantin ska gälla men även för att de oftast har de rätta kunskaperna för att avgöra vilken placering o.d som ger dig den absolut bästa effekten på din värmepump.

Snabb service luftvärmepumpar

Vi har ett rikstäckande återförsäljarnät och garantiorganisation som kontinuerligt utbildas för att hålla en hög servicegrad till alla konsumenter. Vi har lager/kontor i Örebro där vi alltid lagerhåller reservdelar till alla våra värmepumpar för att ge våra kunder snabb och effektiv service. Köper du en värmepump från någon av våra återförsäljare kan du vara säker på att de monteras endast av certifierade och utbildade montörer och säljs inklusive installation.5 år garanti på Mitsubishi Electric

Vi har en rikstäckande garantiorganisation och det är alltid oss som Ni är i kontakt med vad gäller garantier och felanmälan. Vi tar hand om dig som kund och ser till att du får bästa, möjliga service av vår kundsupport och eftermarknad. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg med ditt köp. Vi vill alltid ge kunden bästa tänkbara service och vi värdesätter vår välorganiserade kundsupport, eftermarknad och den 5-åriga totalgarantin på på alla våra luftvärmepumpar. För att den 5-åriga garantin ska gälla ska man garantiregistrera sin värmepump på vår hemsida.

Den bästa servicen du kan ge din värmepump är att underhålla den. Ta för vana att se över filtren en gång i månaden och rengör innerdelen med Q Effect 1 gång per år så kommer den att hålla år ut och år in.

 

 

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017