Värmepumpar 

I vårt sortiment hittar du värmepumpar som passar i mindre hus eller fritidshus, större hus eller lokaler. Det finns även designade modeller i högblank svart eller vit. Föredrar du en golvnära placering av värmepump har vi det också. I sortimentet finns luftvärmepumpar från Canvac.

Du kan enkelt ställa in värmepumpen och ha en behaglig värme året om. Med tillbehöret wifi som finns till Canvac´s modeller kan du enkelt styra din värmepump från mobilen, du kan te.x ställa in temperaturen på pumpen hemifrån och ha det varmt och skönt när du kommer fram till ditt sommarhus. Den finns även en sms-styrning som man kan använda till alla våra varumärken som du inte behöver något trådlöst nätverk till utan endast ett sim-kort i telefonen.

Energiklassade för Nordiskt klimat

När du jämför luftvärmepumpar så fokusera på energiklassen för uppvärmning och titta efter värmepumpar som är energiklassade för nordiskt klimat. Det är nämligen bara obligatoriskt för tillverkarna att visa energiklassningen för europeisk medelklimat, som motsvarar klimatet i Strasbourg. Läs mer på energimyndigheten.se. Jämför våra egna värmepumpar härVärmepumpar energiklassade

Värmepumpen är snabbt på plats utan bergsborrning och uppgrävda gräsmattor

Luftvärme kräver ingen borrning eller uppgrävda gräsmattor för att installeras utan är snabbt på plast! Oftast kan installationen göras på en arbetsdag.

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017