Värmepumpar 

I vårt sortiment hittar du värmepumpar som passar i mindre hus eller fritidshus, större hus eller lokaler. Det finns även designade modeller i högblank svart eller vit. Föredrar du en golvnära placering av värmepump har vi det också. I sortimentet finns luftvärmepumpar från Canvac, Samsung och Mitsubishi Electric.

Du kan enkelt ställa in värmepumpen och ha en behaglig värme året om. Med tillbehöret wifi som finns till Canvac och Mitsubishi Electric´s modeller kan du enkelt styra din värmepump från mobilen, du kan te.x ställa in temperaturen på pumpen hemifrån och ha det varmt och skönt när du kommer fram till ditt sommarhus. Den finns även en sms-styrning som man kan använda till alla våra varumärken som du inte behöver något trådlöst nätverk till utan endast ett sim-kort i telefonen.

Energiklassade för Nordiskt klimat

När du jämför luftvärmepumpar så fokusera på energiklassen för uppvärmning och titta efter värmepumpar som är energiklassade för nordiskt klimat. Det är nämligen bara obligatoriskt för tillverkarna att visa energiklassningen för europeisk medelklimat, som motsvarar klimatet i Strasbourg. Läs mer på energimyndigheten.se. Jämför våra egna värmepumpar härVärmepumpar energiklassade

Q HEAT är en 
värmepump från Canvac

I sortimentet finns modeller från Canvac, Samsung och de topptestade modellerna, Mitsubishi luftvärmepumpar, MSZ-FH25 (635) och MSZ-FH35 (665) som klarar av långvarig kyla och ger en skön värme. Du styr alla funktioner med fjärrkontrollen. Alla modeller har en så kallad I-see funktion som ger högre värmekomfort och spar energi. Genom att I-see ögat ständigt riktar värmen dit den mest behövs (kallare ytor) och mot golvet – upplever du rummet som behagligt varmt. Våra större värmepumpar passar i de lokaler eller miljöer som kräver lite mer än en normalstor villa.

    • Det är bekvämt att köpa en Q Heat luftvärmepump - Våra utbildade återförsäljare hjälper dig hela vägen!
    • Du kan känna dig trygg när du köper en Q Heat luftvärmepump- Vi hjälper dig innan, under och efter köpet!
    • Q Heat luftvärmepump installeras enbart av utbildade Q Heat-montörer!
    • Q Heat säljs enbart av behöriga återförsäljare!

Värmepumpen är snabbt på plats utan bergsborrning och uppgrävda gräsmattor

Luftvärme kräver ingen borrning eller uppgrävda gräsmattor för att installeras utan är snabbt på plast! Oftast kan installationen göras på en arbetsdag.

Konceptet Q HEAT och värmepumpar

Q Heat luftvärmepumpar är ett utarbetat koncept av oss. Bakom konceptet står en kompetent och utvecklad organsation med service och kundsupport i toppklass. Vi har ett rikstäckande återförsäljarnät som kontinuerligt utbildas för att hålla en hög servicegrad till alla konsumenter. På vårt lager lagerhålls det alltid  reservdelar till alla värmepumpar för att ge kunderna snabb och effektiv service. Ett Valuekit ingår utan kostnad när man köper en valfri Q Heat värmepump! Där ingår bl. a en rengöringsspray Q Effect , isoleringskåpa samt värdecheck på ett värmepumpsskydd.

Värmepumparna monteras endast av certifierade och utbildade Q Heat-montörer och säljs endast inklusive installation av våra återförsäljare. På alla luftvärmepumpar som säljs av oss ger vi en 5- årig totalgaranti, läs mer om garantin här. För att garantin skall gälla måste en garantiregistrering göras på www.canvac.se/garantier/garantiregistrering/ och installationen skall ha utförts av ett kylcertifierat och enligt gällande reglemente behörigt installationsföretag. Vi har en rikstäckande garantiorganisation och det är alltid Canvac i Mariestad som Ni är i kontakt med vad gäller garantier och felanmälan. Vi tar hand om dig som kund och ser till att du får bästa, möjliga service av vår kundsupport och eftermarknad. 

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg med ditt köp. Vi vill alltid ge kunden bästa tänkbara service och vi värdesätter vår välorganiserade kundsupport, eftermarknad och den 5-åriga totalgarantin på Mitsubishi värmepumpar.

SAMSUNG OCH CANVAC VÄRMEPUMPAR

I vårt sortiment av värmepumpar finns även Samsung värmepumpar med en ny triangelformad design som ger högre luftflöde, snabbare temperaturreglering och jämnare fördelning av värmen i rummet.

En vårt sortiment hittar du även Canvacs egna värmepumpar Q Heat som är specialbyggda för nordiskt klimat . De är utrustade med en intelligent avfrostning som har en värmestav som bara är i drift när det behövs. Den är förberedd för Wifi och den tilltalade inomhusdelen har en digital display. Höga betyg i energiklasserna SCOP A++ och SEER A+++.  

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

© copyright Canvac AB 2015