Värmepump Q Heat 690/750 från Canvac

(Utgående! Ersätts av CANVAC Q Heat 700/720)

Canvac Q Heat 690/750 är två starka maskiner som har en hög effekt och högsta betyg i både värme och kyla. Vid -15 °C ger värmepumpen 4,0 kW tillbaka och har en underhållsvärme på +8°C.
Luftvärmepumpen har bl.a finesser som Follow Me-funktion där den ökar precisionen för avläsning och anpassning av temperaturen och SLEEP-funktionen som håller nattemperaturen på en behaglig nivå. En intelligent avfrostning på utedelen gör att den klarar av det nordiska klimatet och det är alltid återstart efter strömavbrott. Om man vill sprida värmen från sin braskamin finns ett smart fläktläge som sprider värmen behagligt i huset. Fläkten har även en swingfunktion som sprider luft både vertikalt och horisontellt och fördelar strömmarna optimalt. Den är förberedd för Wifi så man kan lätt installera detta själv efteråt. Mer information om Canvac Q Heat Wifi.

Energiklassade för Nordiskt klimat

Våra värmepumpar är tillverkade för Nordiskt klimat och har fått högsta betyg A+++ i både kyla/värme. Enligt 2014 EU direktiv är energimärkning på värmepumpar SCOP ( Seasonal Coefficient Of Performance (Season) 3,8 som lägsta tillåtna värde, vilket är ett  A i betyg.

 


 undefined Läs i tabellen och jämför våra värmepumpar. Canvac 690/750 är den som sparar mest.

undefinedSe mer information om värmepumpen Q Heat  690/750 från Canvac

 

 

Köp Canvac Q Heat värmepump

Våra återförsäljare finns i hela Sverige.

 

rengöra värmepumpRengöringsmedel värmepump

Q EFFECT

Rengör med ett
rengöringsmedel till
luftvärmepump 
som du tjänar in direkt.

 

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017