Canvac Q Clean R260

Med en Canvac Q Clean Robotdammsugare R260 sköts städningen helt automatiskt. Genom det kraftfulla sugintaget anpassas sugkraften efter underlaget vilket dessutom gör att man sparar upp till 30 % energi.

Med en driftstid på 90 minuter och 4 olika driftslägen, som exempelvis punktstädning och kantstädning, gör Canvacs självgående robotdammsugare rent hus.

Q Clean R260 har en hög finish och en sugkraft motsvarande 25 W vilket innebär att även de minsta dammkornen sugs upp effektivt.

Låg höjd och känsliga sensorer
R260 tar sig fram smidigt och lätt och städar under de flesta möbler med sin låga höjd på enbart 80 mm. Med sina vaksamma sensorer känner R260 av hinder så som trappavsatser och byter då snabbt riktning.
Den klarar lägre trösklar och andra hinder som trappor.

Starkt sug - inga roterande borstar
Canvac R260 är försedd med en kraftfull motor och ett effektivt sugmunstycke istället för roterande borst.  Den sköter städningen automatiskt och du kan även styra den med fjärrkontrollen eller ställa in vilken tid du vill att den ska starta. Med en enkelt knapptryck startar du robotdammsugaren innan du går hemifrån för att sedan komma hem till ett rent, städat hus. När den städat färdigt går den själv tillbaka till laddstationen.

 

Faktablad

undefined

 

TEKNISK INFORMATION CANVAC Q CLEAN R260
Diameter 300 mm
Höjd 80 mm
Vikt 3,0 kg
Matningsspänning 14,4V
Batteridata NiMH 1500 mAh
Rumsavgränsare -
Dammbehållarens volym 0,4 liter
Laddningssätt Automatisk/Manuell
Driftsläge Auto, Punkt, Kant, S-städ, Timer
Laddningstid 200-300 min
Funktionstid 90 min vid max effekt
Reglagetyp på huvudenhet Tryckknapp ( Lysdiod-display)

Till Canvacs självgående dammsugare QClean medföljer laddstation (med transformator), fjärrkontroll, rengöringsverktyg med borste, extra HEPA-filter, extra sidoborstar och en instruktionsbok på svenska.

Köp robotdammsugare idag!

Köp idag

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017