Robotdammsugare

Canvacs självgående dammsugare har en kraftfull motor med ett effektivt sugmunstycke.  Den kraftfulla robotdammsugaren anpassar sin sugkraft till olika golvytor. Detta gör inte bara rengöringen effektivare utan sänker också energiförbrukningen med över 30%. Skäl nog att köpa robotdammsugare redan idag!

 

Q Clean R260 eller Q Clean R500 hos ELON

Robotdammsugare är praktiska, smarta och ger dig mer tid över till annat, se själv!

Självgående robotdammsugare R250/R450
   R460       

 

Smidig och effektiv städning med robotdammsugare!

Den smidiga robotdammsugaren är ett bekvämt sätt att sköta städningen på när du själv inte har tiden. Den sköter städningen automatiskt och du kan även styra den med fjärrkontrollen eller ställa in vilken tid du vill att den ska starta. Med en enkelt knapptryck startar du robotdammsugaren innan du går hemifrån för att sedan komma hem till ett rent, städat hus. När den städat färdigt går den själv tillbaka till laddstationen och laddar sig.

Canvacs robotdammsugare har ett effektivt sugmunstycke i mitten vilket man på modell R500 kan byta ut mot roterande borste, allt beroende på underlag. Den anpassar sugkraften till olika golvytor vilket gör att den sänker energiförbrukningen med över 30%. Den klarar lägre trösklar och andra hinder som trappor. Med en driftstid på 100 minuter och 4 olika driftslägen som bl.a punktstädning och kantstädning gör Canvacs självgående robotdammsugare rent hus. Dammsugaren når in under låga möbler då den bara är 100 mm hög.

Du får bl.a med en extra uppsättning filter och borstar, laddstation samt rumsavgränsare som tillåter dig att hålla robotdammsugaren utanför oönskade utrymmen. Alla tillbehören går att köpa till löst.

Självgående dammsugare från Canvac

Canvac Q Clean är moderna självgående dammsugare, med hög finish som har en sugkraft motsvarande 25 W vilket innebär att även de minsta dammkornen sugs upp effektivt. Canvac Q Clean modellerna har ett effektivt sugmunstycke i mitten alternativt en roterande borste, beroende på underlag. Med de båda sidoborstarna och sugfunktionen når den effektivt in i alla hörn. Detta gör att även de minsta dammpartiklarna sugs upp!

Här hittar du närmaste återförsäljare.

Du kan även förenkla din städning med Canvacs centraldammsugare.

Till Canvacs självgående dammsugare QClean medföljer laddstation (med transformator), fjärrkontroll, rengöringsverktyg med borste, extra HEPA-filter, extra sidoborstar och en instruktionsbok på svenska.

Köp robotdammsugare idag!

Köp idag

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017