Q AIR för bättre och trivsammare inomhusmiljö

Q AIR är vårt koncept för våra produkter, förutom värmepumpar och centraldammsugare, som alla hjälper till att skapa friskare och trivsammare inomhusmiljö.

Att köpa någon av dessa produkter från våra återförsäljare ger dig extra trygghet i form av bra garantivillkor och service. Vi ger dig även den nödvändiga tekniska supporten och skulle du råka ut för problem med någon produkt så gör du enkelt en felanmälan direkt till oss, varefter vårt duktiga team hjälper dig med att åtgärda felet.

Luftavfuktare

Avfuktare Q Air D120

Q Air luftavfuktare från Canvac hjälper inte bara till att få bukt med för hög luftfuktighet utan kan även vara ett smart sätt att torka tvätten skonsamt. Den hjälper även mot dålig lukt. Passar utmärkt i tvättstuga, båt, garage, källare och andra biutrymmen.

Våra avfuktare / luftavfuktare pil för länk

 

Ventilationsaggregat

VemtilationsaggregatVentilationsaggregat Q Air V200 ger dig möjlighet att vädra effektivt utan att behöva öppna fönster och dörrar, vilket skulle innebära att värmen försvinner ut. Den har inbyggd värmeväxlare som återvinner värmeenergin.

Våra ventilationsaggregat med inbyggd värmeväxlare pil för länk

 

Aircondition /Kyla

Portabel AC och kyla från CanvacPortabel och fast Kyla för svalka under varma dagar. i sortimentet hittar du även bords/golv-fläktar. Allt för att få behaglig svalka under varma sommardagar.

Aircondition/Kyla pil för länk

 

 

 

 

 

 

 

Närmaste återförsäljare

 

Q AIR är vårt koncept för luftavfuktare, AC/Kyla, mögeltest, luftfuktare och ventilationsaggregat.

Läs mer om Q AIR pil för länk

 

© copyright Canvac AB 2015