Vi erbjuder kvalitet

Kvalitet kan innebära olika saker för olika människor. För oss är betydelserna flera.
För det första har vi valt att arbeta med marknadens ledande tillverkare av kvalitetsprodukter på värmepumpsområdet, vårt egna varumärke Canvac. Alla viktiga komponenter tillverkas i egna certifierade fabriker under noggrann kvalitetskontroll, för att garantera höga, jämna prestanda år efter år. Detta ger dig trygghet som kund när du köper en värmepump från någon av våra återförsäljare.

För det andra vet vi att ingen produkt är bättre än sin backup i form av kunnig tekniksupport, god reservdelsförsörjning och ständig kompetensutveckling. Därför har vi en stab av erfarna tekniker som är experter på allt som har med värmepumpar att göra, ett välfyllt reservdelslager och ständigt återkommande utbildningar för både installatörer och säljpersonal. Våra återförsäljare och installatörer har därmed den kunskap som behövs för att din nya produkt ska kunna ge sitt allra bästa för dig.

canvac kvalitet

SYMBOLEN FÖR TRYGGHET – CANVAC QUALITY

Och för det tredje tycker vi att du som väljer de bästa produkterna också förtjänar generösa garantier och trygghetsförsäkringar. Allt detta sammantaget kallar vi Canvac Quality – symbolen för största möjliga trygghet.

ELON Group AB

Bäcklundavägen 1
702 36 Örebro
Sweden

Öppettider  9-12
   
Tel
 010 220 43 20
   
E-post eftermarknad@elongroup.se
   

Kvalitet från Canvac

Gilla oss på Facebook
GILLA OSS på FACEBOOK!

Se produktfilmer från Canvac

Se våra produktfilmer

 

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017