Luftkonditionering från Canvac

Få skön svalka dag som natt med luftkonditionering från Canvac.

 

Luftkonditionering finns nu som både fast installerad och portabel AC. Båda med sleep-funktion och timer för behaglig svalka, perfekt i sovrummet där man oftast vill ha det lite svalare. Modern design som passar alla utrymmen med avfuktningsfunktion. I sortimentet finns även bordsfläktar och golvfläktar, läs mer om våra fläktar här. Canvac produkter säljs endast hos Elon.

Portabel AC

En snygg och prisvärd portabel luftkonditionering från Canvac som inte kräver någon fast installation och ger dig möjlighet att få skön svalka på ett snabbt och enkelt sätt. Den kopplas in med en stickkontakt i ett vanlig vägguttag och har en ventilationsslang som evakuerar värmen från maskinen. Kylaggregatet har hjul som gör det enkelt att flytta runt där du känner att det behövs kyla, perfekt i sovrummet under sommaren då du kan välja tyst läge. Med timern kan du ställa in när du vill att att aggregatet ska starta och stanna. Passar i både villa och lägenhet. Fjärrkontroll, slang och fönster/vägganslutning ingår. Finns i flera mmodeller med olika beräknat arbetsområde.

Säljs endast hos Elon. Besök elon.se för sortiment och priser.

 

 

Fast installerad AC funktion viaLuftvärmepump!

För den som inte vill flytta runt sin portabla AC för att få svalka finns även flera modeller av praktiska väggfasta luftvärmepumpar som även inkluderar funktionen kyla.. Dessa har flera fördelar jämfört med en portabel AC. De kommer bort från golvet och främst av allt de stör inte din så viktiga nattsömn då de är mycket tystare!

Dessa ska installeras av behörig installatör.

 

undefined

 

Modellbeteckning/ Art.nr Canvac
Canvac Q Air /20-200

Mått  innerdel ( B x D x H) mm 717*193*302
Mått  utedel ( B x D x H) mm 770*300*555
Energiklass värme/kyla A+ / A++
Värme/kyldrift, lägsta/högsta inställbara temp +17°C / +30°C
Fläktinställningar 3 st H i/ Mid/ Lo + auto
Min / Max kyleffekt 1,2/3,3 kW
SEER kyla 6,8 / A++
Min /Max värmeeffekt 08 / 3,7 kW
Köldmedium R410A
Vikt Innedel/utedel 7 / 26,6 kg

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017