Luftkonditionering från Canvac

Få skön svalka dag som natt med luftkonditionering från Canvac, finns nu som både fast installerad och portabel AC. Båda med sleep-funktion och timer för behaglig svalka, perfekt i sovrummet där man oftast vill ha det lite svalare. Modern design som passar alla utrymmen med avfuktningsfunktion. I sortimentet finns även bordsfläktar och golvfläktar, läs mer om våra fläktar här. Alla dessa produkter säljs endast hos Elon och Elkedjan.

Portabel AC

En snygg och prisvärd portabel luftkonditionering från Canvac som inte kräver någon fast installation och ger dig möjlighet att få skön svalka på ett snabbt och enkelt sätt. Den kopplas in med en stickkontakt i ett vanlig vägguttag och har en ventilationsslang som evakuerar värmen från maskinen. Kylaggregatet har hjul som gör det enkelt att flytta runt där du känner att det behövs kyla, perfekt i sovrummet under sommaren då du kan välja tyst läge. Med timern kan du ställa in när du vill att att aggregatet ska starta och stanna. Passar i både villa och lägenhet. Fjärrkontroll, slang och fönster/vägganslutning ingår. Finns i två modeller A810 och A910 med beräknat arbetsområde 25 m²/30 m² . Pris från 3995:-, säljs endast hos Elon och Elkedjan.

OBS! I manualen som medföljer A810 har tryckfelsnisse varit framme, det rätta manualen för A810 hittar du här intill.undefined

 

undefined

 

Fast installerad AC

För den som inte vill flytta runt sin portabla AC för att få svalka finns även en praktisk väggfast helautomatisk Aircondition med värmefunktion som installeras av en behörig installatör.
Den är utrustad med timer och tydlig Led-skärm som visar den inställda temperaturen och har en justerbar luftlödesriktare. Pris 7995:-  exkl. installation och säljs endast hos Elon och Elkedjan.

 

undefinedundefined

 

Modellbeteckning/ Art.nr Canvac
Canvac Q Air /20-200

Mått  innerdel ( B x D x H) mm 717*193*302
Mått  utedel ( B x D x H) mm 770*300*555
Energiklass värme/kyla A+ / A++
Värme/kyldrift, lägsta/högsta inställbara temp +17°C / +30°C
Fläktinställningar 3 st H i/ Mid/ Lo + auto
Min / Max kyleffekt 1,2/3,3 kW
SEER kyla 6,8 / A++
Min /Max värmeeffekt 08 / 3,7 kW
Köldmedium R410A
Vikt Innedel/utedel 7 / 26,6 kg

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017