Installera centraldamm-
sugare i nytt hus

Centraldammsugare är enkelt att installera när det är till nytt hus. Passa på och gör städningen enklare och bekvämare i ert nya hem. Att sätta in en centraldammsugare är som allra enklast när du bygger nytt oavsett om du bygger själv eller köper nyckelfärdigt. Har du köpt ett nyckelfärdigt hus kan du luta dig tillbaka och låta snickaren sköta installationen av din centraldammsugare. Bygger du själv och vill göra installationen själv följer du enkelt vår steg-för steg installationsmanual.

I ett nytt hus får man den härliga, rena inomhuskänslan, den känslan vill man självklart behålla och med en centraldammsugare bibehåller du den fräscha, rena inomhusluften då dammet tas ut ur huset och virvlar inte omkring i din inomhusmiljö.

Dammfriare med centraldammsugare

Med centraldammsugare från Canvac blir det en dammfriare inomhusmiljö. Centraldammsugare virvlar inte upp damm när du städar som en vanlig dammsugare gör. Dammet sugs genom rörledning till centralenhetens behållare och sugluften släpps sedan ut genom en ventil i ytterväggen.

Installera en centraldammsugare i nytt hus är enklare än du tror!

Du köper din centraldammsugare som ett färdigt villapaket. I villapaketet ingår centralenhet, rörsystem och städset. Bestäm vilken modell av centraldammsugare du vill ha, hur många sugdosor och vilken slanglängd så levereras villapaketet komplett.

Centraldammsugare nytt hus

  1. Städslang och munstycken ingår i villapaketets städset. Städslangen är mycket lätt och smidig att använda( finns i längderna 9,11 och 15 m, för C130/C140 i längderna 9 och 12 m).
  2. Sugdosor placeras så centralt i huset som möjligt. I en normalstor villa i ett plan räcker det oftast med en enda sugdosa för att nå alla utrymmen som ska dammsugas.
  3. Rörsystemet dras i utrymmen där rören inte syns, i garderober, i kryputrymmen på vind o.s.v.
  4. Centraldammsugaren placeras i ett undanskymt utrymme t.ex. källare, vind, garage, garderob eller tvättstuga.
  5. Utloppsventilen på yttervägg

Prata centraldammsugare med din hustillverkare

Prata centraldammsugare med din hustillverkare, de hjälper dig hela vägen med planering och installation.  Husleverantörerna har lång erfarenhet av centraldammsugare då de har arbetat med Canvacs sortiment , som är en av marknadens främsta, sedan lång tid tillbaka.

Gör som över 30 000 andra och låt snickaren installera en centraldammsugare i ditt hus!

Läs mer om de olika modellerna av centraldammsugare  hustillverkarna tillhandahåller. Utbudet skiljer sig mellan de olika hustillverkarna.

Hällingsjöhus         Vallsjöhus                     JB Villan    

Götenehus                Trivselhus               Willa Nordic

 Karlson husÅsbo Hus     Värsåsvillan

Västkuststugan        Lågenergihus    undefined

  Fiskarhedenvillan        Sköna Hus        Myresjöhus 

  

Elon Group AB 
BÄCKLUNDAVÄGEN 1
BOX 220 94
702 03 ÖREBRO

eftermarknad@elongroup.se

Tel.  010-220 43 20

© copyright ELON Group AB 2017