centraldammsugare

Centraldammsugare, bäst i test, från Canvac

Centraldammsugare Q CLEAN från Canvac

Upplever du att en vanlig dammsugare virvlar runt dammet och inte gör rent ordentligt hemma? Då ska du fundera på att köpa en centraldammsugare från Canvac, du får en dammfri inomhusmiljö och en mycket renare inomhusluft. Dessutom är den perfekt för den som har allergiska besvär. Du kan även få centraldammsugaren installerad, hör med din återförsäljare. Läs mer om hur installerat och klart fungerar.

Enkel och bekväm städning med centralsugsystem

Investera i en centraldammsugare från Canvac, det är det klokaste du kan göra för att förenkla familjens städarbete. Du städar både snabbare och effektivare och på köpet får du en tystare och dammfriare inomhusmiljö – kan det bli bättre?

Centraldammsugare Q CLEAN Q Premium LCD

Centraldammsugare Q Premium LCDTopptestad centraldammsugare med cyklonfilter.

Centraldammsugare Q CLEAN Q Premium BAG

Centraldammsugare Q Premium BAGCentraldammsugare med 2-stegs högpresterande By Pass motor.

Centraldammsugare Q CLEAN Q Cyklon DL

Centraldammsugare Q Cyklon DLPrisvärd centraldammsugare med hög driftsäkerhet och funktion.

Centraldammsugare Q CLEAN Q Basic

Centraldammsugare Q BasicEn kompakt och prisvärd centraldammsugare med påstömning.

Centraldammsugare Q CLEAN Q Smart Hygienic

Centraldammsugare Q Smart HygienicEnkelinstallerad centraldammsugare med filterplatta som renar med Hepa 12 filter.

Centraldammsugare Q CLEAN Q Smart Outblow

Centraldammsugare Q smart OutblowMarknadens smidigaste centraldammsugare med lågt utblåsljus.

Canvac Robotdammsugare Q CLEAN R300

Centraldammsugare Q smart OutblowSjälvgående robotdammsugare som sköter städningen automatiskt.

Så här fungerar det med Canvac centraldammsugare

Nu gäller även rotavdraget när du köper monteringshjälp!

Canvac centraldammsugare

Centraldammsugare från Canvac – ett globalt samarbete med ett av våra största svenska företag; Electrolux, med utveckling och tillverkning i USA som garanterar driftsäkerhet, högsta funktion och kvalitet. Canvac centraldammsugare är konstruerade för att hålla i många, långa år och är helt anpassade för den svenska marknadens höga kvalitetskrav och värderingar.  Canvac Q Premium centraldammsugare ger en dammsugningsförmåga utöver det vanliga, Q Premium Bag och Q Premium LCD är först i Sverige med att få högsta betyg -trippel 5:or i dammupptagning i energimyndighetens test.

Det är enkelt och bekvämt med en centraldammsugare – anslut bara städslangen till sugdosan och starta med on/off knappen på städhandtaget. Tillbehöret ROLLME slangvinda ( Se bilden nedan) håller ordning på städslangenSlangvinda Rollme-enkelt att förvara din dammsugarslang. Rulla in och ut på några sekunder. Finns i två modeller, en ren förvaringsvinda ( RollmeBasic) och en som är ansluten till rörsystemet hela tiden ( Rollme Connection).

En "städledning" i huset borde vara lika självklar som el, vatten och avlopp.

Vår dammsugare finns nära dig

Ca 400 kunniga återförsäljare har Canvacs centraldammsugsystem i sitt sortiment och antalet återförsäljare ökar hela tiden. Våra dammsugare säljs i både större fackhandel och mindre lokala butiker, från Malmö i söder, Göteborg i Väst, Stockholm på ostkusten till Kiruna i norr. Du hittar återförsäljare i hela Sverige.

Vi på Canvac är en av Sveriges ledande aktörer på marknaden för centraldammsugare sedan nästan 15 år. 
Du bestämmer själv vilken modell du vill ha - med påse eller utan påse. Du köper centraldammsugaren som ett färdigt paket.; centralenhet, rörsystem och städset ingår.

Bestäm modell, antal sugdosor och slanglängd så levereras det komplett.

Centraldammsugarna passar i alla hus

Oavsett storlek, antal plan, nytt eller gammalt hus går det att montera in centraldammsugaren . Vi vet för Canvac har levererat centraldammsugarna till svenska hem i över 15 år.

Du kan få den installerad

Om du vill finns möjligheten att få din centraldammsugare installerad för en mindre kostnad. Hör med din återförsäljare så hjälper de dig.